Elevation на български

Остава, Tri O Five, Monyx, ODD CREW и Сепуко 6 са българските участници на Elevation Music Festival
18 мар 2011 14:42,
1

Остава. Снимка: Elevation 2011

Пълният списък с български участници на първото издание на Elevation Music Festival включва най-популярната българска група в последните години Оставa, лицето на българския фънк хаус Tri O Five, модерния поп изпълнител Monyx, тежката сензация ODD CREW и алтърнатив машината Сепуко 6.

Те ще се присъединят към обявените до момента чужди хедлайнери на фестивала – Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Hurts, Stereo MC’S, Dog Eat Dog.

Българското участие по време на събитието не се изчерпва само с обявените групи – освен DJ-те от Метрополис специално участие ще вземат и DJ Marten, DJ Rowland и радио и ТВ-водещият Красимир Москов.

Тримата ще се включат с отделни, тематично подбрани сетове, с които ще вдигат градуса на настроението.

Към всички тях ще се присъедини и победителят от конкурса за непопулярна група, която ще спечели шанса да участва във фестивала.

Организаторите на Elevation съобщиха, че до момента заявка за участие са подали 154 банди от цялата страна, повечето от които са от тежките течения на рок-а.

Още по темата

Заради големия интерес към надпреварата организаторите дадоха коментари по условията и поясниха, че в него могат да участват групи, които не са се изявявали на главните сцени на организираните в България фестивали.

Победителите, които ще получат шанса да представят авторската си музика по време на Elevation Music Festival, ще бъдат избрани от членовете на останалите български групи чрез гласуване.

Още за българските участници на Elevation!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Паралича преди 13 години
Тоя най-вдясно е баси изтръпналия :Д