Кой спечели двудневния пропуск за Loop Elevation 2011 в Разлог


Кой спечели двудневния пропуск за Loop Elevation 2011 в Разлог

5523

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе организирано от мениджмънта на Loop Elevation 2011 за един двудневен пропуск за фестивала.

Както вече обявихме, събитието ще се състои в Разлог на 24 и 25 юни.

Късметлийката е Петя Анастасова.

Името й беше изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича парчето, за чийто клип Търти Секъндс Ту Марс (30 Seconds To Mars) отмъкнаха статуетка за най-добро рок видео от MTV миналата година?

Правилно е: "Kings And Queens".

Честито, Петя!

Всички останали получават още един шанс, стига, разбира се, да са сред слушателите на Z-Rock, N-JOY и Jazz FM.

Те могат да спечелят билети за грандиозното музикално събитие всеки ден до първия от двата му дни – 24 юни. Радиата ще дадат шанс на над 40 слушатели да гледат на живо в Разлог групи като Jamiroquai, Търти Секъндс Ту Марс (30 Seconds To Mars), Hurts, Gentleman, Stereo MCs, Cypress Hill, Morcheeba, Parov Stelar Band (Паров Стелар), Сатоши Томи (Satoshi Tomiie) и много други.

В специална игра Z-Rock ще раздаде над 10 билета за двата дни в предаването HiJack Show. Слушателите могат да чуят дневния въпрос за участие в играта. За участие в жребия, верен отговор на въпроса трябва да бъде  изпратен на show@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 17.30 ч. чрез жребий водещият на HiJack Show Краси Москов ще изтегля на живо в ефира имената на печелившите, които ще получат безплатен билет за двата дни.

Ексклузивно интервю за ефира на Z-Rock на Елена Розберг с Шанън Лито от американската рок група Търти Секъндс Ту Марс пък ще бъде излъчено днес, сряда, точно в 13.30 часа.

Слушателите на радио N-JOY могат да чуят въпроса за играта с билети за Loop Elevation в "Шоуто на Стан" и да вземат участие като дадат верен отговор във Facebook профила на радиото. В края на предаването чрез жребий в ефир, водещият Стан ще съобщава името на печелившия за деня.

Всеки ден в оставащите дни до фестивала водещите в ефира на Jazz FM радио ще съобщават музикален въпрос, свързан с Loop Еlevation. Всички слушатели, изпратили верен отговор на въпроса на studio@jazzfmbg.com, ще участват в жребия за безплатни билети.

Седмичните печеливши ще бъдат изтеглени на живо в ефира на Jazz FM радио в петък, 17 юни, четвъртък, 23 юни, непосредствено преди 17 часа.

Въпросите за участие, както и повече информация, можете да откриете на:

www.zrockbg.com

www.njoybg.com

www.jazzfmbg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички