×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

Фертилитет и либидо – как да ги повишим

Фертилитет и либидо – как да ги повишим

виж повече
Психологическото въздействие на социалната изолация

Психологическото въздействие на социалната изолация

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравейте, Доктор Петрова! Казвам се Венцислав и пиша от град Смолян. Може ли да получа съвет / препоръка от вас относно здравен проблем свързан с баща ми. Той е на 67 години, преди месец му сложиха 4бр. стента на сърцето, вдигаше високо кръвно. Известно време всичко беше наред, но от няколко дни, почти всяка вечер отново вдига кръвно придружено с болки в корема. Направиха се изследвания, преглед при лекари и лекарите казват, че няма проблем. Но всяка вечер страда от болки, и отново вдига кръвно, повръща. Какъвто и съвет да ми даде ще бъде от голяма полза. Може ли да препоръчате доктор към който да се обърнем в Пловдив? Благодаря ви предварително.

Здравейте,

Възможно е първопричината за състоянието на баща Ви да е проблем с коремен орган и кръвното налягане да се повишава като резултат от стреса, свързан с болката. Или хипертонична криза, която протича с коремни болки и повръщане. Необходима е консултация с коремен хирург/специалист по съдови болести, за да се изключи сериозно заболяване, съответно изследвания – ултразвуково и други, ако е необходимо по преценка на лекаря. Предполагам, че консултация с кардиолог сте направили, но може да потърсите второ мнение. Възможни заболявания, които да обяснят симптомите – аневризма на коремната аорта, като последица от атеросклерозата на съдовете, заболяване на бъбреците, повишаване на кръвната захар, заболяване на стомаха или червата. Ако се наложи, след първата консултация ще се направи консулт с нефролог, гастроентеролог, ендокринолог или както прецени лекарят.

В Пловдив може да се консултирате с д-р Вакрилов – специалист по обща и съдова хирургия, кабинетът му разполага с модерна апаратура за точна диагностика. Той ще Ви насочи за следващи консултации, ако е необходимо.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте схвана ме дископатията болката отиде в таза и не мога да стана да отида до болницата интересува ме да ли има лекарство или инжекция за за ми облекчи болките за да мога да отида в болница на скенер Пия Деко сашета милгама и линефор пия ги от 18 декември Какво друго бихте препоръчали

Здравейте,

Възможно е оплакванията Ви да се дължат на дискова херния и да се нуждаете от изследвания и лечение в болница. Забавянето на правилното лечение може да доведе до сериозни усложнения. В състоянието, което описвате, хранителни добавки не помагат, а медикаментите се изписват от личния лекар или друг специалист /невролог/.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Колко време може да се приема омега от диабетици доктор Йовчева без някаква опасност? Благодаря!

Здравейте!

 

В съвременните научни постановки захарният диабет се приема като сериозно съдово заболяване поради способността си да уврежда всички съдовете в организма /от малък, среден и голям калибър/. Това предопределя висок риск от съдови инциденти- сърдечни инфаркти, мозъчни инсулти. Честото съчетание на това метаболитно заболяване с повишено артериално налягане, подагра, дислипидемии, допълнително увеличават този риск. В тази връзка е важно поддържане на добра еластичност на съдовата стена и намаляване на холестероловите нива, които са сред главните ползи от профилактиката с омеги. Омазняването на черния дроб /стеатоза/ и поразяването на малките съдове в очните дъна /диабетна ретинопатия/ също показват подобрение в условията на продължителен прием. Поради това този суплемент може да се прилага неограничено дълго време, не се налагат „почивки“ и практически не са наблюдавани странични ефекти.  

Оставам на разположение при допълнителни въпроси.

Д-р Йовчева    

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.